Charlotte Saxkjær

Charlotte

Frisør & Ejer af Saxkjær

Charlotte Saxkjær har 30 års erfaring som frisør, startede sin første salon i Njalsgade i 2006 derefter i 2010 åbnede Charlotte Islands Brygge 79 som nu i 2021 er afstået til ZENZ Hair. Charlotte er nu at finde i Rødovre / Islev hvor hun i 2019 åbnede sin nye  salon.

Nikoline

Nikoline

Frisør elev

Nikoline er Salon Saxkjærs dygtige 4 års elev som er fulgt med fra Islands Brygge til Rødovre. Nikoline er super dygtig og kan bookes til elevklip, hun glæder sig til at tage imod dig/jer.

Hvorfor vælge frisør Saxkjær

Hos frisør saxkjær kan du være sikker på, at vi tager lige så højt hensyn til sundhed af det hår som til kvaliteten af vores håndværk.

Kunden er altid i centrum

Saxkjær er en frisør hvor kunden for alvor bliver sat i centrum. Du bliver klippet i hyggelige og uformelle omgivelser, at en professionel frisør som ved præcis hvor meget dit hår betyder for dit look og fremtoning.

Den helt afgørende faktor er din tilfredshed, hvorfor vi altid stræber efter at gøre vores arbejde til perfektion. Alle frisører har den 4 årige uddannelse.

Med Saxkjær som frisør

Kan du læne dig tilbage med en kop kaffe/kakao , mens vi vasker og klipper dit hår som du ønsker. Vi bruger kvalitets hår og styling produkter (L’Oreal Paris), som fremhæver det bedste ved din nye klipning.

Salon Saxkjær er både handicapvenlig & coronavenlig da der er masser af plads.

Salonen har alle de ting der gør din behandling behagelig samt tryg (masser af plads til at komme rundt).

Saxkjær og nye trend

Vi er altid med på moden angående frisure og trend, men vores vigtigeste mål er altid at give dig en behandling, du føler dig godt tilpas med, når du går ud af døren.