Kerstase Produkter

Kerastase

Kerastace Chronologiste

Revitaliserende hårbad der skånsomt renser urenheder fra hovedbunden og hårfiberen. Beriger med hyaluronsyre, Abyssine og E-vitamin modvirker den de første tegn på aldrende hovedbund og hår. Den fugter hovedbunden og giver glans og styrke til hårfiberen for mere elasticitet. Den har Chronologiste signaturduft: den fine aromablanding med thérose, lyse træer og moskus bl.a. Bain Régénérant er en luksuøs, sensorisk oplevelse.

Kerastase

Bain Nutri-Fortifiant

Styrkende shampoo mod håraffald til tørt, naturligt svækket hår, der har tendens til at knække og falde af. Hårbadet renser skånsomt håret og styrker hårfibrene, hvilket reducerer risikoen for håraffald. Den fyldige formel danner et olieagtigt skum, der fjerner snavs og overskydende fedt, mens den samtidig giver intens næring til tørt hår.

Fusio-Dose

Fusio-Dose

Boostere i form af fem koncentrerede plejeformer blandes med koncentraterne med fire stærke aktive ingredienser, hvilket giver et utal af kombinationer for at skræddersy en behandling og forvandle håret med et øjeblikkeligt og varigt resultat.

Rica Naturica

Rica Naturica

Omstrukturerer og revitaliserer ekstremt tørt og beskadiget hår [farvebesparelse]. Vores specielle formel består af grundlæggende ingredienser fra siciliansk olivenolie og pistacie sammen med Ceramid, Pro-Vitamin B5 og Keratinekstrakt. Den lette, silkeagtige tekstur nærer, fugter og reparerer håret i dybden, hvilket giver det glans og glathed uden at tynge det. Hår bliver blødt, silkeagtigt, sundt og skinnende.