Om os

Saxkjær er en familie frisør hvor kunden altid bliver sat i centrum.

Du bliver klippet i hyggelige og uformelle omgivelser, af en professionel frisør som ved præsis hvor meget dit hår betyder for dit look og udstråling.

Vi elsker at sætte en dyd i vores håndværk/arbejde, og få vores kunder til at gå glade og tilfredse ud af døren.

Vi holder os altid kreative ved at tage på kurser, følge med på sociale medier og modeblade.

Vaskestole
Camera_plads
Salon model

Kunden er altid i centrum

Den helt afgørende faktor er din tilfredshed, hvorfor vi altid stræber efter at gøre vores arbejde til perfektion. Alle frisører har den 4 årige uddannelse.

Børn hos Saxkjær

Hos Frisør Saxkjær, går vi meget op i, at børn får en god oplevelse. Der bliver både serveret varm kakao eller et glas saft. De er altid velkommen til at komme forbi salonen til et glas saft og sige hej, så de kan føle sig trygge hos os. 

Salonen er handicap venlig

Salonen har alle de ting der gør din behandling behagelig samt tryg (masser af plads til at komme rundt) samt vaskestole, som man lige kan hoppe op i og ligge sig trygt tilbage og nyde hårvasken.

Velvære i salonen


Hos frisør Saxkjær kan være sikker på, at vi tager lige så højt hensyn til sundhed af dit hår som kvaliteten af vores håndværk.

Du kan trygt læne dig tilbage med en kop kaffe mens vi forkæler dig og dit hår. Vi bruger kvalitets hår & stylings produkter (Loreal Paris & kerastase), som fremhæver det bedste ved din nye kundebehandling.