Salon Saxkjær

Salon Saxkjær

Charlotte

Master stylist & ejer af Salon Saxkjær

Charlotte har været udlært siden 1989 og ejet Saxkjær siden 2007. Charlotte har uddannet 12 elever siden hun startede og Nikoline er den sidste. Charlotte sætter altid en dyd i sit arbejde, er meget kreativ samt tager på kurser i ind- og udland. Charlotte har valgt at salonen skal gå den grønne linje for både at skåne miljøet, kunderne og sit personale mod skadelige stoffer.

Nikoline Stylist

Nikoline

Topstylist & colorist

Nikoline er udannet med den 4 årige uddannelse. Nikoline sætter altid en dyd i mit arbejde og forstår, at sætte kunden i fokus. Nikoline elsker, at være kreativ og videreudvikle sig med kurser i ind-og udland. Nikoline har en kæmpe passion for store farvebehandlinger, alt fra balayage til babylights. Derudover elsker Nikoline, at nørde klipninger i både herre og dame hår og slutter altid med en lækker styling. Du møder altid Nikoline med et smil og hendes skønne latter.

Louise Frisør elev

Louise

Louise salonens nye elev

Louise er vores dygtige trainee. Laver bryn og vipper med stor omhyggelighed, gir en vidunderlig hårvask samt laver en dejlig kop kaffe. Se lidt om louise s uddannelse her

Frisør uddannelsen set fra elevens side
Scroll to Top